Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Vredeswandeling op zondag 17 september

Donderdag 24 augustus 2017
Vredeswandeling op zondag 17 september
Foto: Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Sinds 2004 bestaat in Biddinghuizen de Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen (WIBB), een samenwerking tussen diverse religies in Biddinghuizen. Deze werkgroep houdt op zondagmiddag 17 september een vredeswandeling, met als thema 'de kracht van verbeelding'.

WIBB in 2004 ontstaan tijdens het 40-jarig bestaan van Biddinghuizen. Afgevaardigden van de Turks Islamitische Vereniging, de Rooms Katholieke parochie St. Bonifatius en de Protestantse Gemeente Biddinghuizen kwamen samen en organiseerden de eerste ontmoeting. Het bleek een enorm succes. Behalve dat er nu jaarlijks een bijeenkomst wordt georganiseerd, worden er ook interreligieuze wandelingen gehouden.

Route
De wandeling van 17 september begint om 15.00 uur bij de Cultuurbank aan De Baan. Via kerkgebouw De Voorhof en de Mimar Sinan moskee, gaat de wandeling naar een tent aan de Buitenkant, waar om 17.00 uur een diner wordt geserveerd.

Tijdens de middag zijn er drie sprekers: Hans van de Glind, Liesbeth Busch en Judith Hovenier. Zij vertellen over hun onderwerp op locaties op de route.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Moskee
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top