Kafa Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Filmhuis en goochelen in bibliotheek

Dinsdag 29 augustus 2017
Filmhuis en goochelen in bibliotheek
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De komende weken zijn er diverse activiteiten in de Flevomeer Bibliotheek Biddinghuizen. Op woensdagmiddag 30 augustus is er Film4Kids en op vrijdag 8 september, tijdens de Vrijdag-Blijdag, komt goochelaar Jan Duitman vingervlugge trucs demonstreren.

De film van woensdag 30 augustus (14.00-16.00 uur) gaat over een jongen die veel meemaakt, maar gelukkig ontdekt dat hij met dieren kan praten. De film is vrij toegankelijk en opgeven is niet nodig, maar verzocht wordt wel op tijd te komen. Bij de film is er popcorn en drinken.

Blijdag
Tijdens de Vrijdag Blijdag van 8 september komt goochelaar Jan Duitman in de bibliotheek om je met zijn vliegensvlugge vingers voor de gek te houden. Jan Duitman is binnen de goochelwereld een oude bekende. Hij is een specialist op het gebied van Table Magic, een vorm van goochelen waarbij het publiek op de vingers van de goochelaar kan kijken. Hij heeft al meerdere prijzen gewonnen met zijn trucs en weet menig kind en volwassene te verbazen met zijn grapjes en acts.

De goochelaar treedt op om 16.00 uur en iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken. De voorstelling is gratis te bezoeken, maar reserveer wel van te voren even je kaartje. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.9 °C
  • 5.2 mm
  • 7.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top