Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Diner na vredeswandeling WIBB

Woensdag 30 augustus 2017
Diner na vredeswandeling WIBB
Foto: Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op zondagmiddag 17 september is de jaarlijkse vredeswandeling van de Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen (WIBB). Met het thema "De kracht van verbeelding" gaan mensen van verschillende geloofsrichtingen een route afleggen. Aansluitend is er een diner in een tent aan de Buitenkant.

De WIBB is een samenwerking tussen de Turks Islamitische Vereniging, de Rooms Katholieke parochie St. Bonifatius en de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Jaarlijks houdt de werkgroep een vredeswandeling, welke dit jaar start om 15.00 uur bij de Cultuurbank (inloop vanaf 14.45 uur).

In 2015 was het thema "Vrede verbindt"

Tijdens de wandeling worden diverse locaties aangedaan en zijn er diverse sprekers. Hans van de Glind uit Lelystad vertelt over de symbolen van de vlag van de Verenigde Naties, Liesbeth Busch spreekt in De Voorhof over een bijzonder schilderij en Judith Hovenier vertelt in de Mimar Sinan moskee over de verbeeldingskracht van bloemen. Na een kop koffie of thee wordt de wandeling afgesloten.

Diner
Aansluitend is er, voor wie zich hiervoor opgeeft, vanaf 17.00 uur een diner in een tent aan de Buitenkant. De kosten voor het diner bedragen €8,00 per persoon. Opgeven kan bij Wim Kapteijn via e-mail (kapteijn@solcon.nl) of telefoon (0321-332026). Opgave en betaling uiterlijk zondag 10 september, in verband met de organisatie van het diner. Betaling kan contant of door overmaking op rekeningnummer NL56RABO 0112595677 t.n.v. W. Kapteijn.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Moskee
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top