Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Evy Lassche niet door selectie voor koffermeisjes

Vrijdag 1 september 2017
Evy Lassche niet door selectie voor koffermeisjes
Foto: Evy Lassche, met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Evy Lassche uit Biddinghuizen is er niet in geslaagd vanuit de selectiedag voor 'Koffermeisje' van het RTL tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht verder te komen tot de shows van het programma. Lassche behoort tot de afvallers, maar is blij met de ervaring die ze heeft opgedaan. De officiële bekendmaking was vrijdagavond tijdens RTL Boulevard.

De afgelopen weken was er een online stemronde. Hierbij behaalde Lassche met 1.182 stemmen een 22e positie, goed voor een plaats tijdens de selectiedag die afgelopen woensdag werd gehouden bij het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Na afloop van de dag wist ze al dat ze niet behoorde tot de vijf meiden die doorgingen naar de tv-shows, maar dit moest ze voor het grote publiek nog stilhouden.

Tijdens de selectiedag droeg Lassche nummer 20

Na de officiële bekendmaking via RTL Boulevard, mag ze met het nieuws naar buiten treden. "Helaas, helaas. Zoals velen waarschijnlijk hebben gezien ben ik niet één van de vijf meiden die doorgaat naar de shows", schrijft Lassche op Facebook.

Selectiedag
De selectiedag afgelopen woensdag bestond uit drie ronden, al zouden de drie uur wachten voorafgaand aan de eerste ronde ook gerust als 'extra ronde' gezien kunnen worden. Tijdens de eerste ronde moesten deelnemers zich in het algemeen presenteren en werd ook al met het koffertje gelopen. De manier van lopen en presentatie waren hierbij het belangrijkst en vier van de 26 meiden vielen in deze ronde af.

Fred van Leer was één van de juryleden tijdens de selectiedag

Tijdens de tweede ronde stond het snel aflopen van de trap centraal. In deze ronde vielen nog eens negen meiden, waaronder Lassche, af. In de derde en laatste ronde ging het om het openen van de koffer en het geven van de juiste gezichtsuitdrukking. Nog eens acht vielen daarbij af, zodat er vijf overbleven.

Bedanken
"Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle lieve berichtjes, steun, likes en het delen. Het was een superervaring die niemand mij meer afneemt! De selectiedag was superleuk en ik gun het alle meiden van harte", besluit Lassche sportief.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.1 °C
  • 0.0 mm
  • 11.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top