Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Groen Links: Vliegroutes moeten Biddinghuizen maximaal ontzien

Dinsdag 5 september 2017
Groen Links: Vliegroutes moeten Biddinghuizen maximaal ontzien
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In aanloop naar een hoorzitting in de Tweede Kamer hebben vliegveld Teuge en anderen een alternatieve routestructuur voorgesteld voor de Luchthaven Lelystad. Deze zogenoemde B++ variant zou voor met name Biddinghuizen veel gunstiger kunnen uitpakken. GroenLinks wil van het college weten of zij deze route steunt en wat ze heeft gedaan of gaat doen om dit geluid aan de Kamerleden over te brengen.

GroenLinks is geen voorstander van de ontwikkeling van Lelystad tot tweede luchthaven van het land. Voor onze gemeente zal het vooral herrie, stank en overlast betekenen terwijl de voordelen niet opwegen tegen de nadelen.

Afgelopen weken is de discussie over de Luchthaven Lelystad en de daarbij behorende routes in alle hevigheid opgelaaid. Met name op 'het oude land' is men wakker geschrokken over welke ongewenste gevolgen de uitbreiding in de wijde regio zal hebben. De alternatieven vliegen daarbij over tafel en één van deze alternatieven pakt daarin voor Biddinghuizen veel gunstiger uit.

GroenLinks Dronten wil dat het college krachtig opkomt voor haar inwoners en nadrukkelijk haar steun voor deze route onder de aandacht brengt van de Kamerleden.

Bron: Groen Links Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vliegveld Lelystad
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Politiek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top