Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Osbornegroep start nieuw seizoen

Woensdag 6 september 2017
Osbornegroep start nieuw seizoen
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Op 9 september 2017 start het nieuwe seizoen bij de Osbornegroep Biddinghuizen. Vanaf dat moment zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De bevers (leden van 5 t/m 7 jaar) in het eigen clubhuis. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Arnhem. De scouts (11 t/m 15 jaar) hebben een week doorgebracht in Austerlitz. De explorers (15 t/m 18 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn naar het buitenland gegaan en waren in Schüttorf (Duitsland).

Gave activiteiten
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza's bakken in een hout gestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

Belangstellenden worden uitgenodigd om eens te komen kijken bij de Osbornegroep aan de Sportlaan 8. Je mag twee keer gratis komen kijken.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.5 °C
  • 0.0 mm
  • 11.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top