Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Gezellige avonden bij BAS tennis en padel clubkampioenschappen

Woensdag 13 september 2017
Gezellige avonden bij BAS tennis en padel clubkampioenschappen
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Deze week worden de clubkampioenschappen dubbel-tennis en mix-padel gehouden op het sportpark van BAS tennis. Het toernooi is zondag gestart en duurt nog tot en met vrijdag. Iedere avond strijden de mannen en vrouwen om de felbegeerde cup. "Tegelijk is dit een mooie gelegenheid voor de inwoners van Biddinghuizen om eens een kijkje te nemen bij de nieuwe padelbaan in bedrijf", schrijft BAS Tennis.

Het kampioenschap is dit jaar extra aantrekkelijk omdat de spelers door loting zijn gekoppeld. Hierdoor zijn de niveauverschillen veel kleiner dan de laatste jaren en als gevolg daarvan de wedstrijden veel spannender.

Padel
Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. "Het is een aantrekkelijke mix van tennis en squash en wordt door dubbels gespeeld op een kleine baan, omrand met glazen wanden", vertelt één van de vrijwilligers van BAS Tennis. Het spel gaat razendsnel en de rally's zijn spectaculair door "onmogelijke" reddingen. Het atletisch vermogen van de spelers wordt bovendien continu op de proef gesteld.
"De gezellige kantine en het relaxte terras zijn elke avond geopend en de consumpties zijn nog voorzien van een vriendelijke prijs. Een goede reden om eens langs te komen en een praatje te maken om je te laten informeren over tennis en padel in Biddinghuizen", besluit de vrijwilliger. 
 
Meer informatie over BAS Tennis vind je op http://www.bastennis.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top