Peter Evers Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

Vrijdag 8 september 2017
Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Omroep Flevoland doet op zaterdag 23 en zondag 24 september live verslag van Mud Masters in Biddinghuizen. Via TV, online en social media zijn de verrichtingen van duizenden deelnemers op het modderige hindernisparcours te volgen.

Mud Masters
Mud Masters in Biddinghuizen is de afgelopen jaren gegroeid tot een van de grootste obstacle runs ter wereld. Bij Mud Masters gaat het erom dat een parcours met hindernissen afgelegd wordt, obstakels gebaseerd op echte militaire stormbanen. De deelnemer kan daarbij kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 of 42 kilometer, voor de best getrainden.

Live uitzending
Omroep Flevoland laat in het weekend van 23 en 24 september live via TV en website/app alles van het evenement zien. De uitzending begint op beide dagen om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Om de 20 minuten gaat een serie met 400 deelnemers van start. Deze deelnemers kunnen zichzelf terugzien via het YouTube-kanaal van Omroep Flevoland, waar losse filmpjes te zien zijn van elke groep die gestart is: https://www.youtube.com/omroepflevoland.

Meer informatie
Algemene en specifieke informatie over Mud Masters zelf is te vinden op de website van Mud Masters: http://www.mudmasters.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Mud Masters
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Omroep Flevoland
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top