Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Aanleg ondergrondse containers van start

Donderdag 14 september 2017
Aanleg ondergrondse containers van start
Foto: Gemeente Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Binnenkort start de gemeente Dronten met de aanleg van de eerste ondergrondse containers voor restafval in de woonwijken. De aanleg gebeurt gefaseerd, schrijft de gemeente in een bericht. De containers worden pas in 2018 in gebruik genomen.

Inwoners uit wijken waar de containers geplaatst worden, krijgen vooraf een brief van de gemeente waarin zij geïnformeerd worden over de planning van de werkzaamheden.

Ingebruikname van de containers
Na het plaatsen kunnen de ondergrondse containers nog niet direct gebruikt worden. De wijze van afvalinzameling zoals u dat gewend bent, blijft dus gewoon bestaan. Naar verwachting kunnen alle inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant na de jaarwisseling gebruik maken van de ondergrondse restafvalcontainer.

Uw huidige container voor restafval kunt u vanaf dat moment gebruiken voor de inzameling van plastic, metaal en drankenkartons. Voor gebruik van de ondergrondse restafvalcontainer ontvangt u een afvalpas. Deze afvalpas kunt u ook gebruiken voor de Milieustraat. Uw huidige Milieupas komt daarmee dan te vervallen.

Afsluiting van de weg
Bij het plaatsen van een container wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur. Soms kan het zijn dat er langer doorgewerkt wordt. Het kan zijn dat omwille van de veiligheid, de weg tijdelijk afgesloten wordt. De aannemer houdt er rekening mee dat de weg toegankelijk blijft voor hulpdiensten.

Redactie BHZNet.nl / Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top