Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Bult dicht en bushaltes vervallen door werkzaamheden

Dinsdag 19 september 2017
Bult dicht en bushaltes vervallen door werkzaamheden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Door diverse werkzaamheden gelden er (extra) wegafsluitingen van 18 tot en met 21 september. De kruising bij De Bult, waar al enige tijd aan wordt gewerkt, is tot en met donderdag van 20.00 tot 22.00 alleen open in de richting van Swifterbant.

Na 22.00 uur tot 6.00 uur de volgende ochtend is het kruispunt helemaal afgesloten en moet verkeer richting Dronten via de Oldebroekerweg/Elburgerweg.

Bushaltes
Als gevolg van dezelfde werkzaamheden, zijn ook diverse bushaltes in deze periode buiten gebruik. Omdat er in de mededelingen te lezen was 'ma 18 september 2017 20:00 t/m do 21 september 2017 23:59', was er nog verwarring. Mensen dachten hierdoor dat er vier dagen lang geen bus zou rijden. De vervallen route geldt echter alleen dagelijks van 22.00 uur tot 23.59 uur. Tussen 20.00 en 22.00 uur geldt er een andere route.

Na 22.00 uur is Biddinghuizen niet te bereiken met de bus. Het gaat om de haltes Palingweg, Botweg, Havenweg, Plein, Dreef, Alikruikweg, Bremerbergweg. De halte Bremerbergweg is na 22.00 uur tijdelijk verplaatst naar de Spijkweg, zo is te lezen via de omleidingsberichten op Connexxion.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top