Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Open ochtend bij basisschool de Tamarisk

Woensdag 20 september 2017
Open ochtend bij basisschool de Tamarisk
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Basisschool De Tamarisk nodigt ouders die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe school voor hun jonge kinderen uit voor de open ochtend op dinsdag 17 oktober. Op deze manier kan kennisgemaakt worden met de basisschool.

"Met een rondleiding, een gesprek met een medewerker en een gezellig kopje koffie of thee, kunnen ouders rustig de sfeer proeven en hun vragen stellen", vertelt vestigingsdirecteur Corrie van 't Hul. "We laten bovendien graag zien hoe we ons motto 'School met jouw eigen route' in praktijk brengen en welke plaats de Kanjertraining heeft binnen ons onderwijs".

Eigen tempo
"Onze basisschool kenmerkt zich door het onderwijs dat wordt afgestemd op het eigen tempo en de eigen interesses van het kind. Met de leerkracht als coach maken de kinderen een prachtige ontwikkelreis", legt Van 't Hul uit. "Verder is de christelijke achtergrond van onze school één van onze pijlers. Toch betekent dat niet dat de school alleen door kinderen met een christelijke achtergrond wordt bezocht. Ook ouders die zelf geen christelijke achtergrond hebben, kiezen voor De Tamarisk".

Tijdens deze open ochtend, die wordt gehouden op 17 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur, zijn ook kinderen van harte welkom. U vindt basisschool De Tamarisk aan de Akkerhof 1.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top