Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa

Alexia Halkis samen met Joy4Life in actie voor War Child

Vrijdag 29 september 2017
Alexia Halkis samen met Joy4Life in actie voor War Child
Foto: Alexia Halkis - eigen foto

BIDDINGHUIZEN - De 18-jarige Alexia Halkis uit Biddinghuizen komt opnieuw in actie voor War Child. In januari 2018 wil ze de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen en Alexia en Lifestyle & Preventie Center Joy4Life organiseren daarom een sportief evenement in het Koetshuis op zaterdag 28 oktober.

Alexia voert al sinds haar achtste actie voor War Child, een organisatie die opkomt voor kinderen in oorlogsgebieden. Met diverse acties kreeg zij al aandacht in de media en steun van het grote publiek. Ook voor deze actie, waarvoor minimaal €2.400,= moet worden ingezameld, zoekt Alexia steun. Joy4Life uit Biddinghuizen en Les Mills International gaan haar daarbij helpen.

Sportief evenement
Op zaterdag 28 oktober organiseren Alexia en Joy4Life een sportief evenement in het Koetshuis. De activiteiten waaraan men kan deelnemen bestaan uit RPM, Bodypump en Mindfulness. De dag wordt afgesloten met een feestavond en twee DJ's van Les Mills International.

Inschrijven
Deelname aan een activiteit kost € 10,00 per persoon. Bij deelname aan meerdere activiteiten worden de kosten lager. Samen inschrijven met vrienden of als sportteam is ook mogelijk. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Inschrijven kan bij Joy4Life of via de website: http://www.naardetopvoorwarchild.nl/actie.

Wie niet mee kan doen aan het evenement, maar wel graag de actie wil steunen middels een donatie, kan doneren via de actiepagina van Alexia bij War Child.Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Alexia Halkis
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top