Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Biddinghuizenaren kunnen kennismaken met Odd Fellows

Vrijdag 13 oktober 2017
Biddinghuizenaren kunnen kennismaken met Odd Fellows
Foto: Odd Fellows - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizer leden van de Odd Fellows hebben gemerkt dat de Odd Fellows organisatie nog niet zo bekend is. "Dat willen we graag veranderen!" aldus Heiko Eissens, Aaltje Veenstra, Wim Rampen, Annelies Veeman en Els & Arien Tuinman. Belangstellenden kunnen terecht tijdens de open dag op 26 oktober.

Els vertelt: "We zijn allemaal mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om ons heen. We inspireren elkaar tijdens onze bijeenkomsten, komen er tot rust, krijgen nieuwe inzichten en ontwikkelen onszelf. De Odd Fellows zijn niet verbonden met een religie maar wel bezig met symboliek en zingeving."

Samen verdieping vinden
Arien, Wim en Heiko: "We zijn lid geworden van de Odd Fellows om te leren waar het in het leven werkelijk om gaat. En om onszelf te leren kennen." "Een geestelijke verrijking," vult Els aan.

Annelies: "Het is een vereniging waar je iets kunt halen, maar waar je ook iets brengt."

Aaltje en Els benoemen ook de geborgenheid en saamhorigheid van de leden. Els: "Als je jezelf beter leert kennen, ben je ook bezig om je bewust te worden van het goede en het minder goede in jezelf. Door dit samen te delen, ontstaat er een vriendschaps- en saamhorigheidsgevoel."

Structureel onthaasten
Ingrid Veeman, geboren en getogen in Biddinghuizen, is in 2016 lid geworden van de loge. "Ik was enthousiast om bij de loge te kunnen leren van de wijsheid van andere vrouwen, van alle leeftijden. Maar naast inspiratie ontdekte ik dat het ook een plek is waar ik structureel kan onthaasten, me kan bezinnen en verdieping en zingeving kan vinden. In het dagelijkse leven is er altijd veel te doen, ik heb een jong gezin en veel leuke werkactiviteiten. Bij de loge kan ik dat even helemaal loslaten. Luisteren naar mooie muziek en naar levenservaringen van anderen. Of zelf iets delen dat me bezig houdt."

Open avond op 26 oktober
De Biddinghuizer leden nodigen u graag uit om in het Odd Fellows gebouw te komen horen en zien wat ze doen als ze bij elkaar komen. Op 26 oktober is er een open avond en kunt u meer horen over wat het lidmaatschap van de Odd Fellows inhoudt. "Samen met leden kunt u het gebouw bekijken met zijn vele symbolieken en alle vragen stellen die u heeft".

De avond begint om 20.00 uur en de koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur. Het Odd Fellows gebouw is te vinden aan de Ketting 6 in Dronten. Meer informatie over de loges vindt u op http://dronten.oddfellows.nl.

Odd Fellows Dronten / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Odd Fellows
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.3 °C
  • 0.0 mm
  • 18.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet WK2018 Voetbalpoule BHZNet WK2018 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top