Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Volop aanloop bij crea-markt Inloophuis De Kans

Zaterdag 14 oktober 2017
Volop aanloop bij crea-markt Inloophuis De Kans
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de tweede keer dit jaar wordt in Inloophuis De Kans een crea-markt gehouden. Nog tot vanmiddag 15.00 uur kunnen mensen hier terecht voor spullen die gebruikt kunnen worden voor allerlei creatieve hobby's, maar ook gewoon voor een kop koffie.

"We proberen vier keer per jaar een markt te organiseren", vertelt coördinator Janny van den Bos-Scholten. "Met Koningsdag (de oranjemarkt), in de zomer (de einde-zomer-markt), in het najaar en tijdens Kerst (kerstmarkt)". Ineke Westerhuis vult aan: "Deze crea-markt wordt nu voor de tweede keer gehouden". De aanloop was vanochtend rond 11.00 uur al prima te noemen. "We hopen natuurlijk dat dit de hele dag zo doorgaat", vertelt Westerhuis.


De markt is primair gericht op mensen die creatieve hobby's beoefenen, zoals kaarten maken, pannenlappen of cadeautjes. 'Oma's Knopendoos' uit Dronten, gespecialiseerd in allerlei toepassingen met knopen, zou ook komen, maar was op het laatste moment verhinderd wegens ziekte. Ook de tweedehands kleding die door het jaar heen verkocht wordt hangt uitgestald en kan gekocht worden.


Prijzen
Voor de kinderen zijn er prijzen te winnen in de grabbelton. Maar ook volwassenen maken kans op prijsjes, door lootjes te kopen waarvan de aanschafprijs wordt bepaald door het lotnummer. Wie alleen even sfeer wil proeven en een praatje wil maken, is ook welkom. "Er is plaats genoeg aan de tafel en er is altijd wel een vrijwillger beschikbaar", besluit Janny van den Bos-Scholten.

U vindt Inloophuis De Kans aan de Havenweg 1 (naast het Koetshuis). De deur is tot vanmiddag 15.00 uur open.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Inloophuis De Kans
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top