Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Joy4Kids gaat over vrienden

Donderdag 19 oktober 2017
Joy4Kids gaat over vrienden
Foto: Joy4Kids (tijdens de september-activiteit)

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 28 oktober is er weer Joy4Kids. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De kinderen gaan aan de slag met het thema 'Vrienden?!'.

Het nieuwe seizoen is vorige maand op een leuke manier gestart met een vossenjacht rondom De Tas. Oud en jong, ook opa's en oma's, hielp mee om groepen te begeleiden of speelde een van de veertien vossen. De organisatie: "We hebben alleen maar vrolijke gezichten gezien. En het grappige was dat de ouderen die daar wonen vanuit het raam konden zien hoe de kinderen op zoek gingen naar de vos".

Vossenjacht
Bij de vossenjacht bleek dat samenwerken belangrijk is. Daarom sluit het nieuwe thema hierop aan met 'Vrienden?!' - Wat voor een vriend ben jij? "Het wordt weer een Joy4Kids avond zoals jullie van ons gewend zijn. Zingen met de band, een toneelstuk en we gaan iets maken", vertellen Corien en Mirjam namens de werkgroep.

Facebook
Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg https://www.facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizenJoy4Kids / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Joy4Kids
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Voorhof
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top