Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Kennismaken met presentatietraining door interactieve workshop

Vrijdag 20 oktober 2017
Kennismaken met presentatietraining door interactieve workshop
Foto: www.protief.nl / Hennie Schreuder

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 24 november organiseert Tineke Stuifzand van 10 voor je dag een interactieve workshop over presentatietraining voor ondernemers – en andere belangstellenden in De Voorhof in Biddinghuizen.

"Naar aanleiding van de workshops en de twee trainingsavonden die ik mocht verzorgen voor de Ondernemersacademie in Dronten heb ik gemerkt dat veel ondernemers zich onzeker voelen over hoe zich te presenteren", vertelt Tineke Stuifzand van '10 voor je dag'.

Bij haar presentatietraining gaat het vooral om oefenen, doen en ervaren. "Door te doen merk je wat bij je past en wat niet. Het draait om bewustwording".

Meer zelfvertrouwen
In een interactieve workshop laat Stuifzand ondernemers – en andere belangstellenden – kennis maken met haar presentatietraining. "Voor wie op zoek is naar meer zelfvertrouwen tijdens presentatie, pitch of gesprek is deze interactieve workshop een mooie opstap. Ik leer je de basis van wat aan bod komt in mijn presentatietraining".

Een deelnemer aan een eerdere training vertelt: "Door dóen word je bewuster van je mimiek, intonatie, enthousiasme en bewegingen. De training is een aanrader voor iedereen die met meer zelfvertrouwen wil presenteren, speechen of trainen".

Plaats voor twaalf deelnemers
De workshop kost € 25 (exclusief BTW) per persoon. Meer informatie en aanmelden: http://www.10voorjedag.nl of neem contact op met Tineke via 06-38230298

De interactieve workshop vindt plaats op vrijdag 24 november van 15.30 – 16.30 uur in De Voorhof in Biddinghuizen. "Er is plaats voor maximaal twaalf deelnemers zodat er ook aandacht is voor ieder individu", laat Stuifzand nog weten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top