Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Aantrekkende verkoop Bedrijventerrein Biddinghuizen

Dinsdag 24 oktober 2017
Aantrekkende verkoop Bedrijventerrein Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De verkoop van het Bedrijventerrein De Toekomst gelegen aan de Oldebroekerweg te Biddinghuizen loopt sinds 2016 voorspoedig. De wegen zijn bijna aangelegd en er zijn diverse percelen verkocht. Verschillende partijen zijn op dit moment aan het bouwen.

In september is begonnen met de aanleg van de wegen. Vanwege een spoedige verkoop van de grond, worden de wegen in één keer aangelegd in plaats van in meerdere fases. Nog deze maand zullen de wegen gereed zijn. Daarmee zijn alle percelen op het bedrijventerrein bouwrijp.

Aantrekkende verkoop
Vooral de grotere kavels zijn erg in trek; hiervan is nog maar één kavel beschikbaar. Vorige week heeft Roelofs & Haase ruim 21.000 m2 grond geleverd aan Remako Paper uit Elburg. Ook Stronkhorst Bedrijfsdiensten, die in 2014 al grond had gekocht, heeft in de afgelopen week nog een perceel afgenomen. Daarnaast heeft een andere partij in september 25.000 m2 grond gekocht. Begin 2017 heeft Flevo Rendement grond gekocht en zij zijn inmiddels begonnen met de bouw. Wagenaar Wegbebakening, die eerder al grond heeft gekocht, heeft in juni 2017 haar pand geopend. Wagenaar is een snel groeiend bedrijf, die rijdende informatiebebording fabriceert, bekend van de wegwerkzaamheden.

Duurzaam
Nico Haase van Roelofs & Haase: "We hebben de ambitie om dit terrein duurzaam en toekomstbestendig te maken, door het industrieterrein gasloos te maken. Dat wil zeggen dat bedrijven gestimuleerd worden om met energiezuinige warmtepompen te gaan verwarmen." Een partij als Remako deelt deze ambitie en is voornemens een duurzaam pand te realiseren. Verder hebben wij het initiatief genomen om laagdrempelig glasvezel aan te bieden, waar ook het bestaande industrieterrein van profiteert.

Bedrijven
Remako gaat bedrijfshallen met kantoren realiseren en is voornemens om in de toekomst nog een perceel af te nemen. De papierhandelaar, die op dit moment nog gevestigd is in Elburg, hoopt medio volgend jaar te verhuizen. Door de nieuwbouw kan zij efficiënter gaan werken. Stronkhorst Bedrijfsdiensten, die inmiddels circa 13.000 m2 grond heeft, is internationaal actief in de handel en verhuur van buizen. Ook verzorgt zij het monteren en demonteren van leidingsystemen. Op dit moment zijn ze gevestigd op meerdere locaties, maar ze willen zich gaan centreren in Biddinghuizen. De partijen hebben voor deze locatie gekozen omdat deze goed te bereiken is vanaf het 'oude land'.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top