0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Opnieuw werkzaamheden aan Biddingringweg (N305)

Zaterdag 28 oktober 2017
Opnieuw werkzaamheden aan Biddingringweg (N305)
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november vinden wegwerkzaamheden plaats rond Biddinghuizen. Er wordt gewerkt aan de Biddingringweg en het fietspad langs de Swifterweg. Het gaat hierbij om het oplossen van restpunten van het onderhoud dat onlangs is uitgevoerd.

Aan de Biddingringweg (N305) gaat het onder andere om het afwerken van bermen en het plaatsen van een geleiderail. Aan de Swifterweg (N710) gaat het om het opbreken en direct opnieuw aanleggen van het fietspad.

Omleiding Biddingringweg
Van maandag 13 tot en met donderdag 16 november worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de Biddingringweg. Hierdoor is de weg tussen 09.00 en 15.30 uur afgesloten tussen de Swifterweg (kruising 'de Bult') en de Larserweg.

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via de Swifterweg, Rietweg en Larserweg. Kruising 'de Bult' blijft toegankelijk.


Werkzaamheden Biddingringweg
In september is groot onderhoud uitgevoerd aan de Biddingringweg. Bij oplevering zijn een aantal restpunten geconstateerd. Deze worden nu opgelost. Dit betreft onder andere het plaatsen van de resterende geleiderail, het aanbrengen van ontbrekende markering en glasbollen, het afwerken en inzaaien van de bermen en puin rapen.

De aard van de werkzaamheden vereisen voldoende licht. Tevens moeten de werkzaamheden op verschillende locaties op en langs de Biddingringweg worden uitgevoerd. Daarom is gekozen voor uitvoering tussen de ochtend- en avondspits, in plaats van in de nachtelijke uren.

Verkeershinder Swifterweg
Op donderdag 16 en vrijdag 17 november wordt het fietspad, ter hoogte van de brug over de Hoge Vaart, over een lengte van circa 15 meter hersteld.

De rijstrook grenzend aan het fietspad wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Door middel van een tijdelijke verkeersregelinstallatie en verkeersregelaars wordt het verkeer om en om over de andere rijstrook geleid. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd in verband met wachttijd voor de verkeersregelinstallatie. Het fietsverkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Werkzaamheden Swifterweg
Het betonnen fietspad langs de Swifterweg wordt ter hoogte van de brug over de Hoge Vaart opgebroken en direct weer opnieuw aangelegd. Daarbij wordt het huidige hoogteverschil met de Swifterweg opgeheven en de afwatering verbeterd.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.7 °C
  • 0.0 mm
  • 8.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top