De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Gouden IJsvogel voor Henk Stegeman

Woensdag 8 november 2017
Gouden IJsvogel voor Henk Stegeman
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de Najaarsvergadering van Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft Biddinghuizenaar Henk Stegeman de Gouden IJsvogel in ontvangst genomen.

Henk is genomineerd op initiatief van BAS Tennis en met behulp van zijn kinderen Herman en Conny ontving het bestuur een prachtige nominatietekst. "Het bestuur van Dorpsbelangen was het volledig eens met de nominatie en daarmee is Henk de zestiende bezitter van dit erespeldje", vertelt een van de bestuursleden.


Pluim
'Deze man heeft een pluim verdiend van iedereen in zijn omgeving. Fijn dat er mensen in Biddinghuizen wonen die niet alleen voor zichzelf, maar ook oog hebben voor anderen. Hij beleeft er ook zelf veel plezier aan en geeft invulling aan zijn leven, zeker nu zijn vrouw er niet meer is', aldus een quote uit de nominatietekst.

Lange lijst
De lijst van Henk zijn vrijwilligerswerk is lang. Hij heeft diverse functies gehad bij diverse verenigingen in Biddinghuizen. Zo is hij bij de Klaverjasvereniging bestuurslid en voorzitter geweest. Bij de voetbalvereniging BAS was hij leider van het eerste elftal en betrokken bij veel klussen als klusjesman. Hij is coördinator geweest van de entreekaart-verkoop bij de cross. Vijf jaar lang was hij lid van de liturgiegroep van de katholieke kerk en heeft ook daar allerlei klusjes uitgevoerd.

Bij BAS Tennis heeft hij zich bezig gehouden met onder andere racket-trekken, is nu nog chef seniorentennis en heeft hij veel activiteiten en zorgtaken gedaan. En ook in zijn straat staat hij bekend als actief en betrokken. Verder is hij lid geweest van de onderhoudsteams bij de schaatsvereniging en visvereniging. Kortom, een waardige ontvanger van het erespeldje als blijk van waardering voor zijn vrijwillige inzet voor het dorp.


De Gouden IJsvogel
De Gouden IJsvogel is een erespeld in de vorm van het dorpslogo, de ijsvogel. Elk jaar wordt deze, tijdens de najaarsvergadering of naar aanleiding van een speciale gebeurtenis, toegekend aan iemand (of groep) die van bijzondere betekenis en waarde is (zijn) voor de dorpsgemeenschap van Biddinghuizen.

Eerdere jaargangen
Andere bezitters van de Gouden IJsvogel zijn Gezinus Broeksema (2006), Joke Harms (2006), Sharon Kips (bijzondere gelegenheid 2007), Carla van Dijk (2007), Richard van Woerkom (2008), Paul van Tintelen en Henk van Wilpe (2009), Herman Stegeman en Simon van Dijk (2010), EHBO-vereniging Biddinghuizen (2011), Gert Jan van Tilburg (2012), Hidde Norder (2013), Peter te Riele (2014), Kookgroep Open Tafel (2015) en Jenny Bijsterbosch (2016).

Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Gouden IJsvogel
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.5 °C
  • 1.6 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top