De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Brief van Sinterklaas: letterspel

Dinsdag 7 november 2017
Brief van Sinterklaas: letterspel
Foto: Dorpsbelangen

BIDDINGHUIZEN - De redactie van BHZNet.nl heeft een brief van Sinterklaas ontvangen bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen. Sinterklaas komt op 18 november aan in Biddinghuizen.

De brief kunt u hieronder lezen.

Hallo kinderen van Biddinghuizen,

Nog maar 2 weken en dan is het zover. 18 november om 15.00 u. komen Sinterklaas en de Pieten naar Biddinghuizen. Ze hebben ons verteld dat ze er heel veel zin in hebben om jullie allemaal te zien.

Sinterklaas heeft ook dit jaar veel Pieten uitgekozen om mee te gaan met de boot. Sinterklaas houdt veel van Holland, van stroopwafels, drop, windmolens, de Flevopolder, spelletjes en natuurlijk van alle kinderen. Hij heeft dit jaar een paar Pieten vooruit gestuurd. Weet je waarom?

Sinterklaas en de Pieten hebben een spel bedacht waar jullie aan mee kunnen doen. Er zijn in het winkelcentrum letters verstopt. Als je alle letters hebt gevonden, kun je hiermee een zin maken. Het is een zin uit een bekend sinterklaasliedje. Tijdens de intocht kom je ook nog een paar letters tegen, dus let goed op.

Doe jij ook mee? Ga dan samen met mama of papa, een vriendje of vriendinnetje naar het winkelcentrum en zoek alle letters. Schrijf ze op en probeer er een zin van te maken. Kun je nog niet lezen of schrijven, vraag dan aan mama en papa of ze jou willen helpen.

Het antwoord mag je inleveren voor 29 november in de grote versierde doos in de Albert Heijn.

Zet 'm op!

Het Sintteam van stichting de IJsvogel.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top