0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Bel Canto zingt in Meerpaal

Woensdag 8 november 2017
Bel Canto zingt in Meerpaal
Foto: Bel Canto

BIDDINGHUIZEN - In verband met het 50-jarig bestaan van De Meerpaal gaan er dit jaar meerdere droomwensen in vervulling. Eén van de wensen kwam van de koren Living Colours uit Dronten en Alliance uit Swifterbant: optreden in de Meerpaal. Bel Canto uit Biddinghuizen is door beide koren uitgenodigd om ook mee te doen.

Op deze manier ontstaat er een muzikale avond waarbij alle drie de kernen zijn vertegenwoordigd. Het thema is dan ook 'Verbinden'. De avond wordt gehouden in de grote zaal van de Meerpaal op zaterdag 18 november. Elk koor zorgt tijdens het concert voor een eigen invulling, passend bij het eigen karakter, maar er worden ook een aantal nummers samen gezongen.

Bel Canto
Bel Canto uit Biddinghuizen is eind 1980 opgericht als jongerenkoor. Het huidige Bel Canto is uitgegroeid tot een koor met 35 leden. Het repertoire is breed. Van gospel tot musical en alles wat daartussen zit. Ze werken mee aan vieringen in de kerk, maar treden ook buiten de deur op, zoals in de Regenboog.

Kaarten kosten €7,50 (kinderen t/m 12 jaar €5,-) en zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl of via het Serviceplein in De Meerpaal. Het concert op 18 november begint om 20.15 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bel Canto
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top