Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Kandidaten voor sportverkiezing gezocht

Woensdag 15 november 2017
Kandidaten voor sportverkiezing gezocht
Winnaars van de sportverkiezing 2016, afgelopen januari
Foto: Sportpromotie Dronten

BIDDINGHUIZEN - Het bestuur van Sportpromotie Dronten is druk bezig met de voorbereidingen voor de komende Sportverkiezing 2017 van de gemeente Dronten, die wordt gehouden op 19 januari aanstaande. Sportverenigingen en inwoners hebben tot en met 7 december de gelegenheid om kandidaten aan te melden.

De organisatie vraagt u om kandidaten die aansprekende prestaties hebben geleverd (of nog gaan leveren) in de periode 1 december 2016 t/m 30 november 2017 voor te dragen. Kandidaten aanmelden kan in één of meer van de acht categorieën, via de volgende link: http://verkiezingen.sportpromotiedronten.nl.

Kampioenenparade
Tijdens de aankomende verkiezing, wordt ook een kampioenenparade georganiseerd. De organisatie wil graag alle kinderen die kampioen zijn geworden in de leeftijd tot en met 12 jaar in het zonnetje zetten. Al deze kinderen worden tijdens de verkiezingen uitgenodigd op het podium en krijgen van de wethouder een presentje. Via https://nl.surveymonkey.com/r/SCRX55Z kunt u een team hier voor opgeven.

"Zonder genomineerde sporters, talenten, coaches, vrijwilligers en ploegen kunnen we geen Sportverkiezing houden", vertelt Kevin Valk, voorzitter van Sportpromotie Dronten. "We rekenen op uw medewerking door binnen uw vereniging de aanmelding van kandidaten op de agenda te zetten en zo mogelijk een voordracht te doen".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.3 °C
  • 0.0 mm
  • 24.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top