Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

1.648 artikelen voor Voedselbank Dronten

Woensdag 15 november 2017
1.648 artikelen voor Voedselbank Dronten
Foto: Voedselbank Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De winkelactie bij Albert Heijn Jan Schuurhuis, afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 november, heeft meer dan 1500 artikelen opgeleverd voor de Voedselbank Dronten.

Bij de winkelactie koopt een klant van Albert Heijn extra producten van de tafel van de Voedselbank en rekent deze af bij de kassa, om deze vervolgens te doneren bij de uitgang van de winkel.

Hoger
Met 1.648 artikelen was de eindstand zelfs hoger dan de 1.568 producten die afgelopen september werden opgehaald bij een vergelijkbare actie bij Lidl in Biddinghuizen. Het totaal had bij beter weer nog hoger kunnen uitpakken, denkt de organisatie. "Het weer zat niet erg mee. Op onze innamelijsten kunnen we goed zien op welke momenten het goed weer was om te winkelen", schrijft de Voedselbank op haar website.

Bij de aankondiging van de actie werd mensen gevraagd 'in de geest van Sint Maarten' te handelen en 'te delen met elkaar'. De Voedselbank Dronten: "Iedereen deed geheel in de geest van Sint Maarten zijn best voor onze klanten", schrijft de Voedselbank, "en we bedanken hier een ieder voor".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Voedselbank
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top