Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Sinterklaasintocht houdt het mogelijk droog

Vrijdag 17 november 2017
Sinterklaasintocht houdt het mogelijk droog
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Morgenmiddag komt Sinterklaas aan op de kade van Biddinghuizen. Een aantal dagen geleden was de weersverwachting ronduit slecht te noemen. Ondertussen is deze iets bijgesteld, als er nog steeds een kans op regen.

Het zonnige weer van vandaag zou ideaal zijn voor de intocht, maar de verwachting is dat dat niet doorzet. Vanaf 's ochtends is er al een grote kans op regen, maar het blijft dan wel beperkt tot minder dan een millimeter per uur.

Paraplu
Dat zou betekenen dat bij de intocht van Sinterklaas op de Kaai de paraplu wel mee moet, maar dat de kans dat deze nodig is kleiner is geworden.

De aankomst van Sinterklaas is aan de kade op de boulevard

Uur eerder
De intocht van Sinterklaas is dit jaar om 15.00 uur, een uur eerder dan gebruikelijk. Hiermee komt Stichting De IJsvogel tegemoet aan de wens van inwoners die 's avonds de populaire intocht in Elburg willen bezoeken.

Rondrit
Maris Sonores en Ina zullen Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het spelen en zingen van sinterklaasliedjes. Ook Dorpsbelangen Biddinghuizen komt de Sint welkom heten. Daarna volgt een rondrit via Havenweg, de Baan, het Erf, de Ponder, de Deel, Dreef en Plein.

Verkeershinder
Tijdens de Sinterklaasintocht zal er verkeershinder plaatsvinden op de Havenweg/Havenkant. De Havenweg en Havenkant zullen vanaf 14:30 uur afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen wel hun woning bereiken, echter is er kans op tijdelijke obstakels op de weg.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top