Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Joy4Kids: 'Houd de dief!'

Vrijdag 17 november 2017
Joy4Kids: 'Houd de dief!'
Foto: Joy 4 Kids

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 25 november is er weer Joy4Kids. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit keer is het thema 'Houd de dief!'.

Het thema is geïnspireerd op het bijbelverhaal David en Goliath. "Hoe sta jij je mannetje? En wat voor activiteiten zullen de vrijwilligers nu weer hebben bedacht? We gaan in ieder geval weer zingen met de band, meeleven met een toneelstuk en luisteren naar een verhaal", aldus de organisatie.

Vorige maand hebben de kinderen met hulp geblinddoekt een parcours afgelegd en elkaar complimenten gegeven. De organisatie: "En vergeet niet om een compliment aan jou ook te ontvangen. Want over iedereen is iets moois of leuks te vertellen".

Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizen


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Joy4Kids
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Kerk
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top