0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Sportaanbieders kunnen zich aanmelden als gever van proeflessen

Maandag 20 november 2017
Sportaanbieders kunnen zich aanmelden als gever van proeflessen
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het project (S)Cool Sport, bedoeld voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 om kennis te maken met lokale sportaanbieders, krijgt in 2018 een vervolg. Dat maken de buurtsportcoaches en Sport in Dronten bekend.

In 2017 deden meer dan 300 kinderen mee aan het project (S)Cool Sport. Bij dit project kunnen kinderen kennismaken met maximaal twee sport- en beweegaanbieders en in de periode maart tot en met juni. Daarmee wordt sporten onder kinderen gestimuleerd, wat bijdraagt aan de gezondheid van de bevolking. Sportaanbieders kunnen hiermee mogelijk nieuwe leden voor zich interesseren.

Minimaal twee lessen
Sportaanbieders kunnen zich nu eerst aanmelden voor het geven van kennismakingslessen voor kinderen voor (S)Cool Sport 2018. Onderdeel van het aanmelden is een samenwerkingsovereenkomst, waarin onder andere staat opgenomen dat de sportaanbieder een kennismakingscursus van minimaal twee lessen verzorgt.

Online aanmelden
Aanmelden als sportaanbieder voor (S)Cool Sport 2018 kan via deze rechtstreekse link. Kijk voor meer informatie op https://www.sportindronten.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top