Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

IJsclub houdt zaterdag kaartverkoop lidmaatschap

Dinsdag 21 november 2017
IJsclub houdt zaterdag kaartverkoop lidmaatschap
Foto: IJsclub Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het bestuur van de IJsclub Biddinghuizen heeft alles weer klaar gemaakt voor de winter. De veegmachines worden weer gecontroleerd, er is een nieuw stevig hek geplaatst en aanstaande zaterdag is de verkoop van lidmaatschapskaarten voor het winterseizoen 2017-2018.

De schaatsplas met het clubgebouw ligt in het Biddinghuizer bos, dat is te bereiken via de Sportlaan. "Fijn dat er een schaatsplas is in Biddinghuizen", vertelt Dille de Jong, voorzitter van de ijsclub. "En ook mooi dat er nog steeds een ijsclub is in Biddinghuizen. We nodigen onze leden bij deze dan ook alvast uit voor de ledenvergadering op 11 december aanstaande".

Lidmaatschap
De ijsclub hanteert twee typen abonnementen: het gezinslidmaatschap, voor ouders inclusief kinderen tot en met 15 jaar, en het persoonlijk lidmaatschap voor iedereen vanaf 16 jaar. "De kaartverkoop van aanstaande zaterdag komt goed uit voor wie wat wil besparen", vervolgt De Jong. "Wie voor 1 december lid wordt, betaalt namelijk maar de helft van het abonnement". Het gezinslidmaatschap kost tot 1 december 10 euro (en daarna 20 euro). Het persoonlijke lidmaatscap kost 5 euro respectievelijk 10 euro. Voor wie het lidmaatschap per bank betaalt, worden de kaarten vastgehouden tot de ijsbaan open is.

Schaatsen te koop
Tijdens de kaartverkoop van zaterdag 25 november, die wordt gehouden in het clubgebouw en duurt van 11.00 tot 12.00 uur, worden ook tweedehands schaatsen verkocht. Er zijn peuterschaatsjes, kunstschaatsen en hockeyschaatsen in verschillende maten. Ook zijn er doorlopers en noren, waaronder ook paren met verstevigde schoenen.

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsclub-biddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Schaatsen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.9 °C
  • 0.0 mm
  • 7.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top