Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Biddinghuizers met Sander Lantinga terug naar Renesse

Maandag 27 november 2017
Biddinghuizers met Sander Lantinga terug naar Renesse
Sander Lantinga op archief tijdens een van de edities van Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - NPO3 heeft opnames gemaakt voor een nieuw televisieprogramma: "De Eerste Vakantie van...". In het programma beleven zes bekende Nederlanders jaren later hun vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met dezelfde vrienden. In de tweede aflevering, die op 19 december wordt uitgezonden, gaat Sander Lantinga mét zijn toenmalige Biddinghuizer vrienden uit 1995 terug naar Renesse.

Het TV-programma gaat uit van een aantal terugkerende vragen: Hoe keken ze toen tegen het leven aan? Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is daarvan terechtgekomen?

Inwoners
Sander Lantinga, grotendeels opgegroeid in Biddinghuizen, gaat met zeven vrienden uit die tijd op vakantie naar het Zeeuwse Renesse. Een aantal van de vrienden die in de uitzending te zien zijn (Eldert Loots, Erik-Martijn Ruitenberg, Sander van Brussel en Michael Sarphatie), wonen nog altijd in Biddinghuizen. Daarnaast zitten ook oud-inwoners Chiel Dingemanse, Dennis Ender en Auke Walsma in de uitzending.

De eerste uitzending van 'De Eerste Vakantie van...' is op 12 december met Tatum Dagelet. De uitzending met Sander Lantinga en zijn vroegere vrienden is te zien op 19 december op NPO3 om 21.15 uur. Kijk voor meer informatie op https://www.npo3.nl/nieuw-de-eerste-vakantie-van.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top