Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Mini-Maxi toernooi soms koud maar toch geslaagd

Dinsdag 28 november 2017
Mini-Maxi toernooi soms koud maar toch geslaagd
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Wanneer er een tennistoernooi medio november op het programma staat en de weersverwachting niet echt een goede voorspelling geeft, kan het een uitdaging zijn voor de toernooiorganisatie om deelnemers te komen laten spelen. Toch slaagde BAS Tennis daarin, onder andere door vooral flexibel te zijn. Tien kinderen kwamen met een ouder naar het sportpark.

Het mini-maxi toernooi wordt sinds een aantal jaren gespeeld bij de plaatselijke tennisvereniging. In het toernooi speelt een kind samen met een ouder (opa/oma/vader/moeder/oom/tante, etc.). Doel is vooral leuk sportief samen bezig zijn en kennismaken met de tennissport. Er werden tijdens het toernooi vier rondes van elk een half uur gespeeld. Robin Walsarie Wolff zorgde voor de warming-up, "en die was zeker nodig", schrijft BAS Tennis, "want het was best koud!".


Hagelbui
De kou kreeg nog een vervolg. Tijdens de tweede wedstrijd viel er zelfs hagel, maar ook dat werd eenvoudig omzeild. Deelnemers gingen gewoon naar binnen voor een potje sjoelen, om om half twaalf het toernooi te vervolgen. Tijdens de resterende twee rondes kwam er zelfs een zonnetje bij.


Winnaars
Hoewel niet het doel van het toernooi, waren er uiteraard wel winnaars aan het eind van de geslaagde dag. Lois won het lijnenspel dat tijdens de warming-up werd gehouden, Bij de wedstrijden werden Mylan en Giel derde, Luna tweede en ging de winst naar Myrthe. De speler van de dag werd Fleur.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl, Foto's: BAS Tennis

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top