Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Serious Dorpsfestival voor torenverlichting

Maandag 4 december 2017
Serious Dorpsfestival voor torenverlichting
Foto: De Voorhof

BIDDINGHUIZEN - De organisatie van het Serious Dorpsfestival heeft het lokale goede doel bekendgemaakt. De inzamelingsactie die op 22 en 23 december in en rond Het Koetshuis wordt gehouden, is hoofdzakelijk voor de landelijke actie van 3FM Serious Request. Daarnaast wordt ook geld opgehaald voor de vervanging van de torenverlichting.

3FM Serious Request zet zich al jaren met het Rode Kruis in voor een stille ramp wereldwijd. Dit jaar wil de radiozender zoveel mogelijk ouders en kinderen herenigen in ramp- en conflictgebieden. In Biddinghuizen wil de lokale organisatie zich 22 en 23 december ook samen met inwoners en organisaties inzetten voor dit doel en dus ook voor de torenverlichting. "Herkent u het ook dat wanneer u na een dag weg weer Biddinghuizen in rijdt en al van een afstand kijkt of de kerk alweer is versierd? Iedere inwoner van Biddinghuizen geniet van de lichtjes en deze zijn toe aan vervanging", vertelt Anoeska Kluin namens de organisatie. "We hopen zo ertoe bij te dragen dat mensen letterlijk een beetje licht in de donkere dagen krijgen en daarmee verzachting van stil verdriet".

Radio centraal
Het programma van het Serious Dorpsfestival wordt georganiseerd rondom dj's Ane Sybesma en Wilco den Teuling, die live radio zullen maken vanuit de ontvangstruimte van Het Koetshuis. De komende periode zullen de onderdelen van het programma verder uit de doeken worden gedaan.

Prijzen gezocht voor enveloppenspel
Eén van de onderdelen is een enveloppenspel, waarbij tegen betaling een enveloppe gekozen kan worden die een prijs kan bevatten. "Heeft u thuis nog kleine prijsjes liggen die u kan missen, wilt u deze dan langs brengen bij het Koetshuis? Indien u niet in de gelegenheid bent om het langs te brengen komen wij ze uiteraard ook graag bij u thuis ophalen", besluit Kluin.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Voorhof
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top