Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Mavé genomineerd voor Onderneming van het jaar

Zondag 10 december 2017
Mavé genomineerd voor Onderneming van het jaar
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Donderdagmiddag is bekendgemaakt dat Mavé uit Biddinghuizen één van de drie bedrijven is die kans maakt om 'Onderneming van het Jaar' te worden. Mark Vermetten, eigenaar van het bedrijf, hoorde het nieuws gisteren in De Rede van Dronten, tijdens de businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

Jaarlijks organiseert de ondernemersvereniging de verkiezing. Vorig jaar won Schaap Holland uit Biddinghuizen de prijs. Dit jaar maken naast Mavé uit Biddinghuizen ook PPP Nederland en Elshof Organic Fruit uit Dronten kans op de prijs. PPP Nederland heeft een 'Biddinghuizer randje'. Het bedrijf werd mede-opgericht als Adlegro door Martin Lek en heeft nog altijd veel werknemers uit Biddinghuizen. De winnaar mag zich een jaar lang Onderneming van het Jaar 2017 noemen en mag bovendien namens de Gemeente Dronten een cheque van €1.000,= uitreiken aan een zelf te kiezen goed doel.

Meerdere categorieën
Dit jaar zijn de verkiezingen uitgebreid ten opzichte van eerdere edities. Naast de onderneming van het jaar (die nu de categorie 'Toponderneming' heeft meegekregen), wordt ook een Talent van het jaar en een Detaillist van het jaar gekozen. Genomineerd voor Talent van het jaar, een prijs voor starters en kleine bedrijven, zijn NG Beauty & Huidverbetering uit Dronten en Straetus Incasso Flevoland/Gelderse Vallei, eveneens uit Dronten. Straetus, het bedrijf van oud-Biddinghuizenaar Loyd Hendriks en waar bovendien diverse inwoners werken, kreeg vorig jaar al een eervolle vermelding van de OVDD. Genomineerd voor Detaillist van het jaar zijn BrasseRia en FrieteRia en William's Fashion for Men, beide uit Dronten.

Feest
De jury van de verkiezing gebruikt de komende periode om alle genomineerden te beoordelen en te komen tot een keuze. Op zaterdag 6 januari, tijdens het nieuwjaarsfeest van de ondernemersvereniging, worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaar in de categorie Toponderneming, kan er daarna bovendien voor kiezen om Dronten te vertegenwoordigen tijdens de provinciale Flevopenningen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top