Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

BAS Voetbal en Bert van den Brink na dit seizoen uit elkaar

Maandag 11 december 2017
BAS Voetbal en Bert van den Brink na dit seizoen uit elkaar
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal en hoofdtrainer Bert van den Brink hebben besloten om na het lopende seizoen uit elkaar te gaan. In goed onderling overleg is besloten om de samenwerking na drie jaar te beëindigen. "We kijken terug op een mooie periode en hopen dat het op een waardige manier wordt afgesloten", vertelt Hein Grafhorst, voorzitter technische commissie.

Van den Brink, die eerder onder andere werkzaam was voor Rood Wit '58 en Terschuurse Boys, kwam in de zomer van 2015 naar Biddinghuizen. Onder zijn leiding haalde BAS direct de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse, maar daarin verloor het van VRC. Ook het daaropvolgende seizoen werd er prima gepresteerd, terwijl BAS op dit moment op een keurige derde plaats staat.

In goed overleg
Het besluit om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen, werd in goed onderling overleg genomen. "Door meerdere gesprekken met Bert, zijn eigen afweging en gesprekken binnen de club, zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is om uit elkaar te gaan. BAS Voetbal gaat de aankomende periode benutten om een geschikte opvolger te vinden", aldus Grafhorst.

BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top