Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Serious Dorpsfestival start met activiteiten voor kinderen

Maandag 18 december 2017
Serious Dorpsfestival start met activiteiten voor kinderen
Foto: Organisatie Serious Dorpsfestival

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande vrijdag start in Het Koetshuis de derde editie van het Serious Dorpsfestival Biddinghuizen - een actie waarbij live radio wordt gemaakt en geld wordt ingezameld voor 3FM Serious Request en een lokaal doel: de torenverlichting. De acties starten echter al aanstaande woensdag met een knutselmiddag voor kinderen. Vrijdagavond komen de kinderen opnieuw aan bod bij de kinderdisco.

In Het Koetshuis kunnen kinderen werkjes in elkaar knutselen die worden opgehangen in de voorste ruimte van Het Koetshuis, onder andere rond de tafel van de DJ's. "Met het idee in het achterhoofd: een versierd huis is een vrolijk huis, denken wij dat een opgevrolijkte ruimte in Het Koetshuis bijdraagt aan de algehele sfeer", vertelt Joke Harms namens de organisatie. De mooiste creaties werden tijdens eerdere edities ingediend, dus er wordt ook dit jaar gehoopt op leuke bijdrages. Kinderen kunnen de werkjes woensdag komen maken in Het Koetshuis, van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis, maar natuurlijk kan er ook nu al gedoneerd worden aan het goede doel.


Kinderdisco
Daarmee zit het speciale kinderprogramma er nog niet op. Het Serious Dorpsfestival start aanstaande vrijdag met een kinderdisco. DJ's Ane en Wilco gaan voor die gelegenheid speciaal een uur eerder starten met de uitzendingen van BHZSR. Kinderen zijn vanaf 19.00 uur welkom voor deze feestavond die tot 20.00 uur duurt, de entree bedraagt €1,00 en komt volledig ten goede aan het goede doel.

Programma
Het volledige programma voor het Serious Dorpsfestival wordt de komende dagen verder bekendgemaakt. Het overzicht hiervan is te bekijken op http://www.bhzsr.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top