Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Programma voor Serious Dorpsfestival is rond

Woensdag 20 december 2017
Programma voor Serious Dorpsfestival is rond

BIDDINGHUIZEN - Met het toevoegen van een tweede feestavond op zaterdag 23 december, heeft de organisatie van het Serious Dorpsfestival 2017 het programma compleet. Er is twee dagen lang van alles te doen in Het Koetshuis; centraal staan de draaitafels van het DJ-duo.

Het eerste programma-onderdeel is al op woensdagmiddag, wanneer kinderen kunnen knutselen aan versieringen voor de actieruimte van het dorpshuis. De 'echte' festiviteiten beginnen op vrijdagavond om 19.00 uur met een kinderdisco. Dan beginnen ook de uitzendingen van BHZ-SR, een radiokanaal op internet waarop DJ's Ane Sybesma en Wilco den Teuling gedurende meer dan een dag zullen uitzenden.

Feestavond
Het dansevenement voor kinderen wordt gevolgd door een spetterende feestavond in dezelfde ruimte van Het Koetshuis. Jong en oud kan de dansvloer op, bijpraten met inwoners en oud-inwoners en tot in de kleine uurtjes genieten van de bijna-kerst-sfeer. Hoewel het vooral gaat om de sfeer en gezelligheid, is het ook de bedoeling om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat kan door tegen betaling nummers aan te vragen bij de DJ's.

Volle zaterdag
Wie denkt uit te kunnen slapen, komt bedrogen uit, want op zaterdagochtend begint een dag vol activiteiten. Kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn workshops handletteren, er is zowel een dorpslunch als een gezamenlijk diner en het geluk kan worden beproefd in het enveloppenspel. 's Middags staan er twee grotere activiteiten op het programma. In een dorpsquiz kunnen deelnemers bepalen wie het meeste weet over Biddinghuizen en aansluitend treedt een keur aan muzikaal talent uit eigen dorp op tijdens 'Biddinghuizen Live!'. De zaterdag, en daarmee ook het festival, wordt afgesloten met een tweede feestavond.

Het volledige programma is na te lezen op de actiewebsite http://www.bhzsr.nl

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.9 °C
  • 3.2 mm
  • 12.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top