Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice

Donderdag 21 december 2017
Elfstedentocht 4 kids bij Flevonice
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 21 januari vindt de derde editie van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Kinderen kunnen samen met bijvoorbeeld hun ouder(s) of schaatsvereniging meedoen met deze stempeltocht.

Er is meer te beleven dan schaatsen alleen. Er zal ook een deel middels klunen moeten worden afgelegd, er draait muziek op de achtergrond en een professionele speaker moedigt deelnemers aan bij hun schaatsrondjes. Aan het einde van de activiteit is er bovendien een optreden van meidengroep Sarah en Julia.

Het doel van de Alternatieve Elfstedentocht 4 Kids is het verzamelen van zoveel mogelijk stempels in een tijdsbestek van anderhalf uur. Er staan langs de ijsbaan in totaal drie stempelposten waar stempels verzameld kunnen worden. Na de finish ontvangen deelnemers een certificaat met daarop hun prestatie.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis, maar de organisatie wil wat terugdoen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Dat kan door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child. Klik hier voor meer informatie.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Oogstweg 31
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Schaatsen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top