Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb

Eerste donaties vloeien bij Serious Kinderdisco

Vrijdag 22 december 2017
Eerste donaties vloeien bij Serious Kinderdisco
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het Serious Dorpsfestival 2017 is van start. Vanavond om 19.00 uur begon een kinderdisco, waar uiteindelijk tussen de dertig en veertig kinderen op afkwamen. De uitzendingen van BHZ-SR, te beluisteren via de banners op BHZNet en BHZSR.nl, zijn eveneens in de lucht.

Het geld, bestemd voor 3FM Serious Request en de torenverlichting, vloeit ondertussen ook en de eerste donaties liggen in de grote groene donatiebus. Voor de aanwezige kinderen was het vooral wat onwennig. Moest er nu gedanst worden (wat sommigen inderdaad deden), of ging het om de chips en limonade, die gretig aftrek vonden.


Voor DJ's Ane & Wilco was het hoe dan ook genieten. Niet alleen omdat hun eigen kroost op de dansvloer stond, maar vooral omdat er kinderen werden vermaakt met muziek.


Soos- en feestavond
Aansluitend is ondertussen de soos- en feestavond gestart in Het Koetshuis. Tot vanavond laat wordt muziek op verzoek en tegen betaling gedraaid. Wie online een nummer wil aanvragen, dan dat doen via de knop 'vraag een plaat aan' op BHZSR.nl of via het adres van de live-stream: http://www.bhzsr.nl/shoutcast.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top