Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

BHZSR schenkt 1.100 voor torenverlichting

Zondag 24 december 2017
BHZSR schenkt 1.100 voor torenverlichting
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanavond bij het 'zingen onder de toren' heeft Joke Harms namens de organisatie van het Serious Dorpsfestival symbolisch een bedrag van 1.100 euro overhandigd aan Henk Potgieter, beheerder van de Voorhof en coördinator van de groep vrijwilligers torenverlichting.

Het Serious Dorpsfestival werd voor de derde keer georganiseerd in Biddinghuizen. Net als bij de vorige edities, kwamen inwoners van het dorp in actie voor 3FM Serious Request in en rond dorpshuis Het Koetshuis. Sinds 2016 is hier een lokaal doel aan gekoppeld, dit jaar de vervanging van de torenverlichting van kerk- en zalencentrum De Voorhof.


Diverse acties
Met een kinderdisco, feestavond, nagels lakken, schminken, handletteren, enveloppenspel, springkussen, muziekfestival met lokale artiesten, en via diverse overige donaties werd geld ingezameld. Het meeste hiervan werd gedoneerd in de grote groene bus die bij DJ's Ane Sybesma en Wilco den Teuling in het Koetshuis stond opgesteld. Mensen konden daar tegen betaling een verzoekje aanvragen en deden dat in grote getale. Ook de brandweer van Biddinghuizen zette zich in met een demo. Lokale bedrijven deden mee door spullen te sponsoren.


Rowan Scholtanus maakte deze compilatie van het evenement

Geld overhandigd
Zondag werd 1.000 euro gestort in de brievenbus bij Het Glazen Huis in Apeldoorn. De resterende 1.100 euro werd zondagavond symbolisch overhandigd namens Joke Harms van de organisatie van het Serious Dorpsfestival aan Henk Potgieter, beheerder van kerk- en zalencentrum De Voorhof en coördinator van de groep vrijwilligers die jaarlijks de torenverlichting ophangt. Ze deed dit op ludieke wijze door het doosje van een lamp te beschrijven en zo als een cheque te gebruiken.


Henk Potgieter en Joke Harms

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Serious Dorpsfestival
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Kerst
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.5 °C
  • 0.0 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top