Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Restaurant De Klink tijdelijk dicht en nieuwe huurders

Woensdag 27 december 2017
Restaurant De Klink tijdelijk dicht en nieuwe huurders
Foto: Restaurant De Klink

BIDDINGHUIZEN - Restaurant de Klink in Biddinghuizen sluit vanaf 26 december tijdelijk haar deuren. Dat melden exploitanten Jan Aart de Buck en Lucienne Brons. De hoop is dat in het voorjaar van 2018 een nieuwe exploitant is gevonden om het restaurant voort te zetten. Tot die tijd wordt de verdere communicatie via de website deklink.nl gedaan.

In januari 2001 namen Jan Aart de Buck en Lucienne Brons de exploitatie van restaurant 'De Klink' over van de vorige eigenaar. Na een kleine verbouwing en een opfrisbeurt, openden zij op 1 april 2001 de deuren. "Jarenlang hebben wij ons volledig ingezet om van het restaurant, dat alleen in het seizoen open was, een restaurant te maken dat het hele jaar open was", vertelt De Buck. Verbouwingen waren er ook. Zo is in 2012 'De Huiskamer', de voormalige bedrijfswoning, verbonden aan het restaurant en in 2013 is het huidige restaurant gerestyled en voorzien van een nieuwe bar.


In de loop van 2017 besloot het ondernemersduo per 31 december een nieuwe uitdaging aan te gaan en de exploitatie van het restaurant te staken. "Wij danken dan ook alle gasten die in de afgelopen jaren bij ons langs zijn geweest", besluit De Buck. Informatie over wanneer het restaurant weer open gaat vindt u tegen die tijd op de website http://www.deklink.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek De Klink
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top