Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Vrouwenbeweging Passage houdt ledenavond

Maandag 8 januari 2018
Vrouwenbeweging Passage houdt ledenavond
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande dinsdag 9 januari houdt christelijke vrouwenbeweging Passage de eerste ledenavond van het nieuwe jaar. Centraal staat de spreekster, mevrouw Otten uit Kamperveen, die komt vertellen over de historie van Schokland, maar de avond wordt ook opgefleurd door het overhandigen van een cheque aan de Hospice uit Dronten.

De leden van Passage stonden ook de afgelopen editie op de kerstmarkt van Biddinghuizen. Ieder jaar wordt daarbij een goed doel uitgekozen, waar een derde deel van de opbrengst, met een maximum van €500,=, aan wordt geschonken. Dit jaar koos de organisatie voor Hospice Dronten, een locatie voor palliatieve zorg. Tijdens de ledenavond zal aan de voorzitter van Hospice Dronten een cheque worden overhandigd van €500,=.

Hospice
Soms is het door omstandigheden niet mogelijk om thuis in voldoende rust te kunnen sterven. Als iemand bijvoorbeeld alleen woont en eigenlijk niet meer alleen kan blijven is het niet altijd mogelijk om 24 uur per dag hulp in huis te krijgen. Of misschien wil men juist liever niet thuis blijven. Omdat er nog jonge kinderen in huis zijn of omdat het als te belastend voor de familie wordt ervaren. Dan kan Hospice Dronten uitkomst bieden.

Ledenavond
Het overhandigen van de cheque is voorafgaand aan de ledenavond vanaf 19.00 uur. Er is dan ook gelegenheid elkaar een goed en voorspoedig 2018 toe te wensen. De eigenlijke ledenavond begint om 19.30 uur. Spreekster is mevrouw Otten uit Kamperveen. Zij komt vertellen over de historie van Schokland en zij diet dit in klederdracht van die tijd. Gastvrouwen van de avond, die wordt gehouden in kerk- en zalencentrum De Voorhof, zijn deze avond wijk 3 van Riet de Visser.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Passage
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top