Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Inwoners ontvangen afvalpas

Zondag 14 januari 2018
Inwoners ontvangen afvalpas
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande maandag wordt voor de laatste keer de restafvalroute gereden door de afvalinzamelaars die namens de gemeente Dronten het afval in Biddinghuizen ophalen. Na maandag moet gebruik worden gemaakt van de ondergrondse containers, met behulp van de afvalpas die ondertussen ook verspreid is.

Vorige week ontvingen inwoners van Biddinghuizen de afvalpas. De pas geeft toegang tot twee ondergrondse containers in de buurt van de woning van de inwoner. Ook dient deze gebruikt te worden bij de milieustraat van de Gemeente Dronten aan de Reest in Dronten. Daarmee komt de huidige pas te vervallen.

Privacy
Volgens de brief die bij de pas is verspreid, kan de afvalpas alleen gebruikt worden om ondergrondse containers open en dicht te doen en wordt in verband met privacy niet bijgehouden welke bewoner hoeveel afval stort. De stortingen bij de milieustraat zijn wel persoonsgebonden, omdat er een maximum zit aan het aantal gratis te storten kilo's.

Maandag wordt voor de laatste keer de restafvalroute gereden. Er zal dan een sticker op de groene container worden geplakt, waar op te lezen staat dat deze container voortaan voor PMD-afval (papier, metaal, drankkartons) moet worden gebruikt.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top