Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Wethouder van Amerongen geeft aftrap voor (S)Cool Sport 2018

Vrijdag 26 januari 2018
Wethouder van Amerongen geeft aftrap voor (S)Cool Sport 2018
Foto: Sport in Dronten

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 26 januari jl. is het eerste (S)Cool Sport boekje uitgereikt aan alle leerlingen uit groep 4 van basisschool De Wingerd in Biddinghuizen. Zo opende wethouder Ton van Amerongen officieel de inschrijvingen (S)Cool Sport voor 2018.

Het project (S)Cool Sport is een initiatief van de buurtsportcoaches van Sport in Dronten en biedt alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 uit Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten de mogelijkheid om kennis te maken met veel verschillende sporten in de gemeente Dronten. De kinderen kunnen zich hier voor inschrijven tot 16 februari 2018.

Er kan dit jaar gekozen worden uit 81 cursussen die allemaal georganiseerd worden door de verschillende sportaanbieders binnen de gemeente Dronten. Naast de bekende sporten als voetbal, korfbal en hockey, worden er dit jaar ook nieuwe sporten aangeboden zoals padel bij ATC Dronten en schaatsen bij Leisure World. Tijdens deze cursussen maken de kinderen vrijblijvend kennis met de sport(en) van hun keuze, waarna ze kunnen beslissen of zij lid willen worden van de vereniging.

De meeste cursussen vinden plaats in de maanden maart en april, met uitzondering van de activiteiten die op het water plaatsvinden in mei en juni.

Aanmelden voor (S)Cool Sport kan tot en met 16 februari 2018 via deze link of via www.sportindronten.nl/scoolsport .

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Peter Evers
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Wingerd
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top