Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Gemeentelijk schoolvoetbal keert terug

Donderdag 1 februari 2018
Gemeentelijk schoolvoetbal keert terug
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het schoolvoetbal toernooi voor leerlingen uit groep 7 en groep 8 is weer terug op de kalender. Op woensdag 11 april mogen scholen uit de gemeente Dronten met jongensteams en meidenteams deelnemen aan dit evenement. De winnaar mag zich een jaar lang de beste voetbalschool van de gemeente noemen.

"Sport in Dronten kreeg veel vragen waarom het schoolvoetbal toernooi niet meer georganiseerd werd", schrijft de organisatie op zijn website. Vanuit basisscholen en verenigingen kwam steeds vaker de roep om het toernooi weer terug op de kaart te brengen. "Sport in Dronten wil hier gehoor aangeven in samenwerking met de voetbalverenigingen in de gemeente Dronten". ASV Dronten, Swift'64, REAAL Dronten en BAS nemen om het jaar de organisatie op zich. ASV Dronten is dit jaar de hoofdorganisator en wil alle deelnemende scholen verwelkomen op hun sportpark.

Beste school per dorp naar regiofinale
De KNVB heeft voor dit initiatief nog een extra prijs voor de gemeente Dronten. Naast de eindwinnaar van het toernooi mag ook de beste school uit ieder dorp naar de regiofinale in Zwolle. Deze wordt gespeeld op woensdag 9 mei bij ZAC/Zwolsche Boys in Zwolle.

De aftrap van het KNVB scholenvoetbal voor groep 7/8 in de gemeente Dronten is op woensdag 11 april om 13.30 uur. De bekers voor de winnaars worden uitgereikt door een bekende mystery guest.

Aanmelden voor het schoolvoetbal toernooi kan via de uitnodiging die naar alle scholen is verstuurd.

Redactie BHZNet.nl / SportInDronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Sport
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top