Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Altobi klaar voor nieuwe voorstelling

Vrijdag 9 februari 2018
Altobi klaar voor nieuwe voorstelling
De cast uit 2016
Foto: Toneelvereniging Altobi

BIDDINGHUIZEN - Op 17, 23 en 24 maart voert Toneelvereniging Altobi het hilarische stuk 'De Bijna Perfecte Echtgenoot' op in Kerkcentrum De Voorhof. Net als de afgelopen jaren gaat de club voor uitverkochte zalen.

Tickets zijn ook dit jaar te koop bij Boekenhuys Van Der Walle en te reserveren bij de vereniging zelf. De kaartverkoop start op maandag 26 februari en de vereniging benadrukt dat geïnteresseerden er snel bij moeten zijn. "We zien al een paar jaar dat de kaartverkoop erg snel gaat. Vooral sinds we begonnen zijn met telefonische reservering. Het blijft jammer mensen te moeten teleurstellen, maar het doet ons goed dat we letterlijk honderden Biddinghuizenaren een avond vermaak kunnen verzorgen," zegt secretaris Ricus Winnubst.

De cast uit 2017

Herkenning
Het nieuwe stuk zal volgens Winnubst opnieuw voor herkenning moeten zorgen. "De band tussen schoonzoon en schoonmoeder staat centraal. Iedereen kan zich wel voorstellen dat dat tot grappige situaties kan leiden. Die herkenbare momenten doen het goed bij het publiek." Wie nogmaals wil genieten van de herkenbare momenten van afgelopen uitvoeringen kan terecht op YouTube. Via http://www.altobi.nl/uitvoeringen.html zijn meerdere voorstellingen terug te kijken.

Belangrijke info
Toneelvereniging Altobi speelt: 'De Bijna Perfecte Echtgenoot'

Speeldata: zaterdag 17, vrijdag 23, zaterdag 24 maart 2018
Locatie: Kerkcentrum De Voorhof
Tijd: Aanvang stuk 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Kaartverkoop: Vanaf maandag 26 februari bij Boekenhuys Van Der Walle
Reserveringen: 06 403 362 12 of 0321 31 44 91
Kosten: €5,-

De Bijna Perfecte Echtgenoot?
Telkens staat ze er maar alleen voor. Iris Meijer (Puck Brak) is het zat! Ze verlaat het appartementencomplex en vertrekt naar Spanje. Ze geeft haar luie, lakse en onhandige man Peter (Ricus Winnubst) een laatste kans om zich te veranderen. Een onmogelijke opgave, zeker met een knullige vriend als Olaf (Fré Bouwkamp), een hopeloos verliefde buurtbewoonster als Diana (Mirjam Hoogenboom) en een nieuwsgierige afhankelijke buurvrouw als mevrouw Slot (Petra Winnubst). En tot overmaat van ramp komt Peter's verschrikkelijke schoonmoeder Frieda (Alie den Bakker) persoonlijk kijken hoe hij het er van af brengt. En waar komt ineens die ijverige ongediertebestrijder Sam de Reus (Jan Luijkx) vandaan?

Ben jij ook dol op je schoonmoeder? Na het kijken van 'De Bijna Perfecte Echtgenoot' is de band met je eigen schoonma een stuk draaglijker geworden. In dit hilarische stuk komen herkenbare tekortkomingen in het huishouden en strubbelingen met schoonfamilie aan bod, maar wordt je als kijker vooral meegezogen in een opstapeling van problemen voor Peter, die er alles aan doet om zijn schoonmoeder te paaien om zo zijn huwelijk te redden.


Toneelvereniging Altobi

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top