0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten

Dinsdag 20 februari 2018
Subsidieregeling voor vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector kunnen in aanmerking komen voor provinciale subsidie. Hiervoor is een goed uitvoeringsplan nodig, waarin het unieke en onderscheidende karakter van Flevoland wordt vertaald in bestaande en nieuwe recreatieve en toeristische producten.

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben een subsidieregeling in het leven geroepen om activiteiten te stimuleren die aansluiten bij het Verhaal van Flevoland én de belevingswaarde van bestaande en nieuwe vrijetijdsproducten vergroten. De provincie stelt de komende vier jaar een jaarlijks bedrag van € 150.000 voor deze regeling beschikbaar.

Mooie uitdaging
Verantwoordelijk gedeputeerde Michiel Rijsberman is blij met de regeling. 'Ik hoop hiermee ondernemers en organisaties uit te dagen creatieve ideeën en producten te ontwikkelen, die bezoekers en bewoners nog beter het unieke karakter van onze provincie laat beleven'.

Meer informatie
Wie in aanmerking wil komen voor een subsidie voor het jaar 2018, kan daarvoor een aanvraag indienen voor 1 april 2018. Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op de provinciale website.

Redactie BHZNet.nl / Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top