Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

In vogelvlucht: zonsopkomst

Vrijdag 2 maart 2018
In vogelvlucht: zonsopkomst
Foto: Dick van de Graaf

BIDDINGHUIZEN - In de rubriek "In Vogelvlucht" neemt Dick van de Graaf van het Team Groenvoorziening u regelmatig mee naar bijzondere plaatsen of verschijnselen in de natuur rond Biddinghuizen. Deze keer: zonsopkomst.

Afgelopen week hebben we te maken gehad met de beer uit Siberië. Dit betekent dat er koude lucht via het Noorden / Oosten ons land binnen kwam. Schaatsliefhebbers kunnen niet wachten totdat ijsbanen opengaan. Zal het er dan toch nog van komen om op natuurijs te schaatsen? Voor natuurliefhebbers betekent het strakblauwe luchten, prachtige vergezichten en het weidse van de polder.


Ik kan dan genieten van de vroege ochtend. Zo ook deze ochtend; ik was al vroeg in Biddinghuizen om wat werk te bekijken. Nu had ik ingepland om voor dat de zon opkomt, dat is zo ongeveer rond 7.45 uur, aan de rand van het dorp in het Noaberpark te genieten van de zonsopkomst. De horizon verkleurt en dan in eens ……… is de zon er. Een nieuwe dag breekt aan. Prachtig zo'n moment.


Ik zoek een plekje om foto's te maken; op het vlonderpad blijf ik staan. Een prachtige rietkraag vormt het decor, met de zon op de achtergrond. Geweldig om even een paar minuten te genieten van dit moment. We vinden het misschien niet zo bijzonder meer omdat dit elke dag gebeurt. Maar toch kan het geen kwaad om hier bewust eens bij stil te staan.


En dan na zo'n prachtige zonsopkomst, ga ik de positieve energie die ik hiervan heb gekregen omzetten in de werkzaamheden van vandaag.

Dick van de Graaf

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Groenvoorziening
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek In Vogelvlucht
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.6 °C
  • 0.0 mm
  • 15.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top