AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

IJsclub kijkt terug op drie geslaagde dagen

Maandag 5 maart 2018
IJsclub kijkt terug op drie geslaagde dagen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen heeft drie dagen lang mogen genieten van een mooie ijsbaan in het dorpsbos. De IJsclub Biddinghuizen kijkt dan ook terug op drie geslaagde dagen, waar veel inwoners gebruik van hebben kunnen maken.

Vrijdag 2 maart ging de ijsbaan voor de helft open. In het midden was het ijs op dat moment nog te dun door een windwak. Zaterdag kon de hele ijsbaan open tot laat in de avond. Ook zondag kon nog een paar uur worden geschaatst. De baan is gebruikt tot het ijs echt te nat werd. "Het was dan ook een prachtige dag in de zon", vertelt één van de aanwezigen.

De vrijwilligers zijn dagenlang druk geweest met het meten en prepareren van het ijs, het verzorgen van koek en sopie en de kaartverkoop. De voorzitter, Dille de Jong, had schaatsen ingezameld die voor een prikkie zijn verkocht. Dat bleek een groot succes zowel voor de ijsclub als voor alle schaatsliefhebbers. Zo kon iedereen schaatsen.

Pols
Door een val heeft een schaatser zaterdag zijn pols gebroken. Verder bleef het zonder noemenswaardige ongelukken. "Het waren mooie dagen. Iedereen bedankt voor jullie komst", aldus een vrijwilliger van de IJsclub.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Schaatsen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top