Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Joy 4 Life Joy 4 Life
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa

N.E.R.D. met Pharell Williams naar Lowlands

Donderdag 8 maart 2018
N.E.R.D. met Pharell Williams naar Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De organisatie van het Lowlands festival heeft 28 nieuwe namen bekend gemaakt voor de 2018-editie. De bekendste namen hiervan zijn N.E.R.D., James Bay en De Jeugd van Tegenwoordig. Eén van de leden van N.E.R.D. is de wereldberoemde Pharell Williams.

De Jeugd van Tegenwoordig was al een aantal keer eerder op het festival in Biddinghuizen te bewonderen. Datzelfde geldt voor in ieder geval drie andere van de nieuw bekendgemaakte namen: Tom Odell (2013 en 2016), Gogol Bordello (2006, 2014) en The Wombats (2011).

De overige nieuwe namen voor Lowlands 2018: Nils Frahm, Patti Smith, Jacob Banks, King Gizzard & The Lizard Wizard, Nick Murphy, The Blaze, Maribou State, Protoje & The Indiggnation, Sevdaliza, Sofi Tukker, Warhaus, Amber Run, Cartiez, Jacin Trill, Leafs, LUWTEN, Marlon Williams, Rolling Blackouts Coastal Fever.

De headliners van het festival, dat in het weekend van 17-19 augustus wordt gehouden op het evenemententerrein naast Walibi Holland in Biddinghuizen, zijn nu Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., James Bay, The War On Drugs en Dua Lipa.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2018
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top