AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Inschrijving pinkstertoernooi BAS Tennis & Padel geopend

Vrijdag 30 maart 2018
Inschrijving pinkstertoernooi BAS Tennis & Padel geopend
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Net als voorgaande jaren, is ook dit jaar het traditionele Pinkstertoernooi van BAS-Tennis gepland. Van 17 t/m 21 mei zal er op Sportpark de Schelp zowel op tennisgebied als binnen de sport padel gestreden worden om felbegeerde medailles.

De Pinkstercommissie onderscheidt drie uitgangspunten: 1. Gezelligheid/saamhorigheid tussen jong en oud, deelnemer en supporter. 2. Onderlinge sportiviteit. 3. Een groot deelnemersveld.

Uniek binnen een opzet als deze is de koppeling naar het goede doel, waar vrijwel de gehele opbrengst van het toernooi aan geschonken wordt. Voorzitter Carl Custers: "Dit jaar kwam de Tarpania's Hoeve aan het licht; een stichting welke vakantieverblijven aanbiedt aan gezinnen met zieke kinderen. Gezinnen kunnen hier gedurende een (mid)week zorgeloos verblijven. Midden in de polder, letterlijk heel ver weg van alle narigheid. Binnen de commissie hebben wij snel en unaniem de keuze kunnen maken; hier gaan wij ons steentje aan bijdragen! Leuke bijkomstigheid: De Tarpania's Hoeve en het Pinkstertoernooi bestaan beiden 19 jaar."

De inschrijving voor het Pinkstertoernooi zal verlopen via www.toernooi.nl en is inmiddels geopend. Wees op tijd met aanmelden, vooral het deelnemersveld voor padel zou snel vol kunnen raken.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.2 °C
  • 0.0 mm
  • 20.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top