De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Joy 4 Life Joy 4 Life
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Peter Evers Peter Evers

Gerjan Westerhof assistent-trainer BAS 1

Donderdag 5 april 2018
Gerjan Westerhof assistent-trainer BAS 1
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Gerjan Westerhof wordt per het nieuwe seizoen assistent-trainer van het eerste elftal van BAS Voetbal. De voormalig speler van het vlaggenschip wordt daarmee de rechterhand van hoofdtrainer Arjen Bredewold. Keeperstrainer Martin Kern blijft ook aankomend jaar onderdeel van de technische staf.

BAS Voetbal is blij met het vastleggen van Westerhof als assistent-trainer van het eerste elftal. "Gerjan is een echte clubman en het is dan ook mooi dat hij bij onze club betrokken blijft. Het gesprek tussen Arjen en Gerjan beviel goed en daardoor was de samenwerking al snel beklonken", zegt Hein Grafhorst, voorzitter technische commissie van BAS.

De 41-jarige Westerhof is een bekend gezicht binnen BAS. Jarenlang speelde hij in het eerste elftal, waarmee hij zowel hoogte- als dieptepunten meemaakte. Zo vierde hij in het seizoen 2008-2009 de promotie naar de derde klasse. In die jaargang maakte de spits vijftien competitietreffers en was hij ook belangrijk in de nacompetitieduels met DUNO D. Zowel uit als thuis nam hij een doelpunt voor zijn rekening.

Kern blijft keeperstrainer
De club kan eveneens melden dat Martin Kern ook aankomend seizoen keeperstrainer is. Kern startte dit seizoen met het trainen van de keepers en dat gaat naar ieders tevredenheid. "Martin neemt ook de jeugd onder handen en daar hebben we veel profijt van. Al met al zijn we hartstikke tevreden met de invulling van de technische staf", aldus Grafhorst.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top