Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

ACV de Flintstones organiseert Koningscross 2018

Vrijdag 6 april 2018
ACV de Flintstones organiseert Koningscross 2018
Foto: ACV de Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 27 april organiseert autocrossvereniging de Flintstones de jaarlijkse Koningscross op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Het is de 5e editie van de Koningscross .

Het was een strenge winter en de schaatsen staan weer in het vet. De coureurs zijn druk bezig om hun geoliede bolides te prepareren voor een nieuw seizoen. In de warmgestookte schuren zijn deze winter nieuwe raceauto's geboren om de strijd aan te gaan in de top.

Rick de Groot heeft dit jaar de overstap gemaakt naar een achterwiel aangedreven Toyota MR2. Hij strijdt mee voor de eerste prijs in de 1800cc klasse. In de klasse boven 1800cc heeft Pieter Piek een nieuwe replica gemaakt van zijn al snelle Honda Civic Type R. Ook hij zal er alles aan doen om zijn auto naar de eerste plek te sturen.

De populariteit voor de driewielerklasse stijgt met de jaren. Afgelopen winter zijn in deze klasse een groot aantal nieuwe bolides uit het juiste staal geslepen en zijn veel oude motoren vervangen door nog snellere krachtbronnen.

Dit jaar zullen er bijna 200 coureurs vanuit het hele land op het deelnemersveld verschijnen om er wederom een spektakel van te maken. De autocross zal gekenmerkt worden als een dag met sensatie, gezelligheid en inhaalmanoeuvres waar Max Verstappen jaloers op zal zijn. De kleine crossers kunnen zich uitleven op een springkussen. Kortom een dagje uit voor de hele familie.

De cross gaat van start om 10.00 uur en de finales worden rond 17.00 uur gereden.


Kijk voor meer informatie op: https://deflintstones.nl of op https://facebook.com/ACVdeFlintstones

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top